Softa Kalesinde Bayrak Değişimi

Mersin'in Bozyazı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçe merkezindeki kalede bulunan Türk bayrağı yenilenerek göndere çekildi.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçe merkezindeki kalede bulunan Türk bayrağı yenilenerek göndere çekildi.

Kaledibi Mahallesi sınırları içerisindeki Fidik tepesi üzerinde bulunan Softa Kalesinde dalgalanan Türk bayrağının yenilenmesi için Bozyazı Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyetin 101. yıl etkinlikleri kapsamında "Cumhuriyet yürüyüşü ve bayrak değişimi" etkinliği gerçekleştirildi. Softa Kalesinde dikili bulunan bayrak direğinde asılı olan ve ilçenin her noktasından görülen Türk bayrağı yenilenerek göndere çekilirken, katılımcılar tarafından İstiklal Marşı okundu.

Kaledibi Mahalle Muhtarı etkinlik sonrasında katılımcılara, mahalle kadınlarının hazırladığı yöresel yemek ikramında bulundu.

Etkinliğe Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Öztaş, kurum amirleri, Kaledibi Mahalle Muhtarı Turan Kahvecioğlu ve vatandaşlar katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

İki Kızın Severken Ölümüne Neden Olduğu Köpeğe Otopsi Yapılacak
Aracını Kalabalığın Üzerine Süren Şahıs Tutuklandı

Mersin Haberleri

Mersin’de 1,5 Milyar Lira Değerinde 116 Bin Kaçak Kol Saati Ele Geçirildi
Mersin’de 3 Kişinin Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandı
Mersin’deki Kazadan Acı Hikaye: İkizleri Ölüm Ayırdı, 3 Cenaze Yan Yana Defnedildi
Kültür Ve Sanat Evleri Gençleri Üretime Kazandırıyor
Mersin’de 72 Yaşındaki Osman Amca Hafız Oldu