Soğuk Havada Tezgah Açan Esnaf Turistlerden Nasibini Aldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkili olan fırtına ve soğuk hava perşembe pazarında birçok esnafın tezgah açmamasına neden oldu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkili olan fırtına ve soğuk hava perşembe pazarında birçok esnafın tezgah açmamasına neden oldu. Rüzgarlı ve soğuk havaya aldırış etmeden tezgahını açan az sayıda esnaftan ise otellerden gelen turistler alışveriş yaptı.

Antalya'da Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından etkisini göstermeye başlayan ve 2 gündür etkili olan soğuk hava ve şiddetli fırtına, Manavgat'ta günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sert hava şartları nedeniyle Manavgat'ın ikinci büyük pazarı olan perşembe pazarında birçok esnaf tezgah açmadı. Soğuk havaya aldırış etmeden tezgah açan az sayıda esnaftan ise Manavgat'ın değişik yerlerindeki otellerden gelen turistler alışveriş yaptı. Özellikle mont ve kazak gibi kışlık kıyafet satan tezgahlar turistlerin yoğun ilgisini gördü. Turist akınına uğrayan pazara gelen yabancı misafirlerin pazardan ellerinde çok sayıda poşetle ayrıldıkları görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Dört Astronot Aksu’daki Uçak Okulunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Odtü İle Axiom Space Arasında Uzay Araştırmaları İçin İş Birliği
Gazipaşa’da 15 Yaşındaki Çocuğun İş Makinesinin Koluna Sıkışarak Yaralanmasına 2 Tutuklama
Antalya’da Karavan Ve Outdoor Dünyası 3’üncü Kez Buluştu
Antalya’daki Kamyon Kurşunlama Olayına 1 Tutuklama