Sokakta Yaralı Gördükleri Yavru Kedi İçin Seferber Oldular

Antalya'da sokakta yaralı yavru kediyi fark eden vatandaşlar, onu hayatta tutmak için adeta seferber oldu.

Antalya'da sokakta yaralı yavru kediyi fark eden vatandaşlar, onu hayatta tutmak için adeta seferber oldu. Kediye su ve mama verip hayatta tutulmaya çalışılan yavru kedi, tedavi edilmek üzere hayvan bakımevine götürüldü.

Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi Toroslar Caddesi'nde dün akşam yaralı bir yavru kediyi gören vatandaşlar, seferber oldu. Marketten eve dönen Ayten Sadak, yol kenarında can çekişen yavru kediyi fark etti. Sadak, "Aslında ben çok korkarım ama başında bekledim. Oğlumu aradım, ekipleri arasın diye. Komşumu da çağırdım" dedi. Yaralı yavru kedi, kendi çabasıyla tenekelerin altına girerek korunmaya çalıştı.

Vatandaşlar kediyi su ve mama vererek hayatta tutmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, yaralı yavru kediyi kurtararak tedavi altına aldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Hafif Ticari Araçla Çarpışan Motosikletli Genç Yaralandı
Alanya’da 5 Yıldızlı Otelin Geri Dönüşüm Deposundaki Yangın Korkuttu
Gazipaşa’da Barınma Projesi’yle 375 Ailenin Yüzü Güldü
Antalya’da Haziranda 475 Bin 54 Sürücü Denetlendi
Kepez’e Engel Tanımayan Proje: Mavi Dünya Parkı