"Son Siper Çanakkale"Tiyatrosu Karaman'da Beğeniyle İzlendi

Karaman Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden seçkin programları Karamanlılarla buluşturmaya devam ediyor

Karaman Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden seçkin programları Karamanlılarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir tiyatro etkinliği düzenlendi.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı düzenlenen “Son Siper Çanakkale” isimli tiyatro, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Senaryosunu Ahmet Coşkun’un yazdığı ve Çanakkale ruhunun yeniden yaşatıldığı oyun karşısında salonu dolduran vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Programa AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker ile Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ve vatandaşlar katıldı.

Program sonrasında AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser ile Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, unutulmaz gecenin aktörlerini tek tek tebrik ederek gecenin anısına hediye takdim ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Ahmet Keleşoğlu Arkeoloji Ve Etnografya Müzesi Törenle Açıldı
Karaman’da ‘dur’ İhtarına Uymayan Motosikletliye 611 Bin Lira Ceza Kesildi
Karaman’da Motosiklet Devrildi: 3 Yaralı
Eksim Enerji’den Karamanlı Çocuklara Sürdürülebilirlik Eğitimi
6 Şubat Depreminde 40’a Yakın Akrabasını Kaybeden Afad Gönüllüsü Tatbikatta Görev Aldı