Suat Altın İnşaat Konkordato Davası Reddedildi

Kayseri'de uzun dönemdir inşaat sektöründe hizmet veren Suat altın İnşaat'ın konkordatosu mahkeme tarafından kaldırıldı.

Kayseri'de uzun dönemdir inşaat sektöründe hizmet veren Suat altın İnşaat'ın konkordatosu mahkeme tarafından kaldırıldı.

Bir süre önce geçirdiği ekonomik kriz sebebiyle konkordatoya başvuran Suat Altın Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi atanan kayyım tarafından yönetiliyordu. Konuyla ilgili Kayseri 1. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı'nca gerçekleştirilen ilandan yapılan yargılama sonucunda konkordato davasının reddine, davacı borçlu şirket hakkında konkordato komiserlerinin görevleri dahil verilmiş tüm ihtiyati tedbirlerin kaldırılmış olduğundan yeniden karar verilmesine yer olmadığına, atanan kayyımın görevlerinin kaldırılmasına karar verildiği duyuruldu.

Kayyım ataması sonlandırılan ve konkordato talebinin reddine karar verilen Suat Altın İnşaat'ın nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı