Suç Örgütü Lideri Adana’da Yakalandı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı belirlenen suç örgütü lideri Adana'da yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı belirlenen suç örgütü lideri Adana'da yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 Mayıs 2025 tarihinde Adana'dan Mersin'e ruhsatsız silah sevkiyatı yaptığı belirlenen 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonda 70 ruhsatsız tabanca ve 70 adet şarjör ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Olayla ilgili bölgede yürütülen titiz çalışmalar neticesinde, sevkiyatın organizatörü olduğu değerlendirilen suç örgütü lideri de tespit edildi. Şüpheli, Adana'da yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlının saklandığı adreste yapılan aramada ise 4 ruhsatsız tabanca, 4 şarjör, 49 tabanca namlusu, 12 tabanca mekanizması ve 7 abanca yayına el konuldu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Elektrik Akımına Kapılan Genç Hayatını Kaybetti
Mersin’de Kan Veren İtfaiye Erleri Öğrencilerden Alkış Aldı
Özgecan Aslan Ölümünün 11’inci Yılında Mezarı Başında Dualarla Anıldı
Mersin’de Metruk Bina Kontrollü Şekilde Yıkıldı
Gülnar’ın 50 Yıllık Su Sorunu Çözüldü