Şüphe Üzerine Durdurulan Kamyonda Kaçak İçki Ele Geçirildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kamyonda yapılan aramada 125 şişe çeşitli markalarda içki ele geçirildi.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kamyonda yapılan aramada 125 şişe çeşitli markalarda içki ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ile Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Antalya istikametinden Konya istikametine seyir halinde olan bir kamyonu şüphe üzerine durdurdu. Kamyonda arama yapan polis ekipleri, çeşitli markalarda 125 şişe üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan gümrük kaçağı olduğu düşünülen viski ele geçirdi. Gözaltına alınan araç sürücüsü Ö.K. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Ak Parti Genel Başkan Vekili Elitaş: "bakanın Yeminini Engellemek Demokrasiyi Askıya Almak Demektir"
Kto Karatay’da Ödüllü Deneme Sınavı İle Yks Provası Yapıldı
Sevgisini Çiçekle Anlatanlar Çiçek Tercih Ediyor
Karatay’da Ramazan Ayı Öncesi Denetimler Sıklaştı
Bozkır’da Sular Yükseldi, Araziler Su Altında Kaldı