Suyu Azaltılan Porsuk Çayı’nda İlginç Manzara

Eskişehir'in simgelerinden olan Porsuk Çayı'nda temizlik için suyun azaltılmasıyla duba ve lastik gibi ilginç malzemeler ortaya çıktı.

Eskişehir'in simgelerinden olan Porsuk Çayı'nda temizlik için suyun azaltılmasıyla duba ve lastik gibi ilginç malzemeler ortaya çıktı. Çay yatağındaki yüzlerce ölü balık göze çarptı.

Belediye ekiplerince temizlik yapılması amacıyla Porsuk Çayı'nın suyu azaltıldı. Aradan geçen birkaç günün ardından sular tamamen çekilirken, kent merkezinde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Dibinde yoğun bir çamur tabaka olduğu görülen Porsuk Çayı'na duyarsız vatandaşlar tarafından atılan şişe, teneke ve gıda ambalajı gibi atık maddeler göze çarptı. Atıkların yanı sıra, duba ve lastik gibi ilginç malzemelerin de Porsuk Çayı'na atıldığı görüldü. Çay yatağında bulunan yüzlerce ölü balık dikkat çekti. Turistlerin sıklıkla fotoğraf çektirdiği Köprübaşı Mevkii ve Adalar Bulvarı'ndaki çok sayıda vatandaş, ortaya çıkan manzaraya hayretle baktı.

Porsuk Çayı'nda temizlik çalışmaları sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti