Tarsus İdmanyurdu 2. Başkanı Can: "Pazarspor Galibiyetiyle Şeytanın Bacağını Kırdık"

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Tarsus İdmanyurdu'nun 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Pazarspor'u 1-0 yenmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Tarsus İdmanyurdu'nun 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Pazarspor'u 1-0 yenmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Can, AA muhabirine, Kovid-19 testi pozitif çıkan 5, sakatlığı bulunan 2 futbolcunun kadroda olmamasına rağmen konuk takım karşısında elde ettikleri başarı nedeniyle tüm takımı kutladığını söyledi.

Galibiyeti taraftarlara armağan ettiğini bildiren Can, "Pazarspor galibiyetiyle şeytanın bacağını kırdık. Kovid-19'dan dolayı maçlarımıza gelemeyen taraftarlarımızın desteğini her zaman yüreğimizde hissediyoruz. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız zorlu Sakaryaspor maçına yine 7 eksikle çıkacağız. Bu müsabakada da her zaman olduğu gibi futbolcu kardeşlerimize, teknik heyetimize ve hocalarımıza güvenimiz sonsuzdur." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Tarsus İğne Oyası Yeniden Değer Kazandı, Kadınlar İçin Gelir Kapısı Oldu
Mersin’de Kadın Üreticilere Yangın Güvenliği Eğitimi
Dna’dan Maktul Ve Katile Uzanan Hikaye: Cesetsiz Cinayette, Zanlı 29 Yıl Ceza Aldı
Mersin’de Zıpkın Avındaki Dalgıç, Köpek Balığıyla Karşılaştı
Muz Üreticisi Dertli: Bahçede 25 Tl, Markette 120 Tl