Tarsus Plajı Yaza Hazırlanıyor

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, yaz döneminde vatandaşa kazandırılacak olan Tarsus Beyaz Kum Plajı için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, yaz döneminde vatandaşa kazandırılacak olan Tarsus Beyaz Kum Plajı için çalışmalarını sürdürüyor. Tarsus plajına giden Başkan Haluk Bozdoğan, sahilin temizlenmesi için faaliyete geçen kum eleme temizleme aracını inceleyerek unutulmaya yüz tutmuş plajı herkesin uğrak noktası haline getireceğini ifade etti.

Tarsus plajında altyapı ve ulaşım konuları başta olmak üzere bölgede ihtiyaç duyulan çalışmaların tamamlanması ile plaj, Tarsusluların hizmetine sunulacak. İnce beyaz ve kükürtlü kum yapısıyla Tarsus'un unutulmaya yüz tutmuş plajı, deniz sezonunda Tarsuslular için tamamlanıyor. Yaz sezonu için çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozdoğan, kum eleme temizleme makinesini inceleyerek sahilde alanı ziyaret etti. Gerekli incelemeleri yapan Bozdoğan, Tarsus sahilini yeniden kazanmak ve uğrak nokta olmasını sağlamak için faaliyete geçirecek. Bozdoğan, "Yaz sezonunda vatandaşlarımızın kullanımı için sunulacak olan plajımızda çalışmalarımız devam ediyor. Sahil alanında kum temizleme aracımız sayesinde rahat bir şekilde plaja girilecek" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kundakçı Komşuya 4 Yıl 2 Ay Hapis
"batı Uygarlığının Başlangıcına Dair Tartışmalarda, Anadolu Kesinlikle Göz Ardı Edilemez"
Mersin’de Farkındalık Yürüyüşü Düzenlendi
Mersin’de Maaşlarını Alamayan İşçiler, Adliye Önünde Açıklama Yaptı
Minibüsün Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti