Tarsus'da Şüpheli Ölüm

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi şüpheli şekilde öldü. 

Alınan bilgiye göre, bugün sabah 06.00 sıralarında 112 Çağrı Merkezi’ne gelen bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, olay yeri Kayadibi Mahallesi’ne gitti. İddiaya göre, O.U. isimli kişi Kayadibi Mahallesi’nde 33 E 4384 plakalı otomobil içerisinde arkadaşı Halil Yetimçok isimli şahıs ile oturdukları sırada, maskeli 2 erkek şahsın yanlarına gelerek Halil Yetimçok’u bıçaklayarak olay yerinden kaçtığını söyledi.

O.U. o sırada paniklediğini ve olay yerinden kaçmaya çalışırken aracın yaklaşık 100 metre yükseklikten uçuruma düştüğünü iddia etti.

Jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları çalışmada, bıçaklanan Halil Yetimçok’un hayatını kaybettiğini, araçta bulunan O.U. isimli şahsın da hafif şekilde kaza sebebiyle yaralandığını tespit etti. O.U. isimli şahısta herhangi bir bıçak ve ateşli silah yara izi bulunmadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Çalılık Alanda Başlayan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Akdeniz’de Hizmet Mesaisi Sahada: Beşikci Mahalle Sakinleriyle Buluştu
Silifke’de Mahalle Muhtarları İstişare Toplantısında Buluştu
Şahin Tuzağına Yem Amaçlı Bağlanan Güvercini Vatandaşlar Kurtardı
Vicdansız Sürücü ‘kasten Öldürmeye Teşebbüs’ Suçundan Tutuklandı