Tarsuslular Ekmeği 1 Liradan Alarak Ramazan’ı Karşıladı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Ramazan'ın ilk gününde vatandaşlar belediyeye ait fırında üretilen ekmeği 1 liradan aldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Ramazan'ın ilk gününde vatandaşlar belediyeye ait fırında üretilen ekmeği 1 liradan aldı.

Tarsus halkı iftarın ilk günü, Tarsus Belediyesinin Ramazan ayı boyunca 210 gram ekmeği 1 TL'den vatandaşlara sunması üzerine belediye ekmek fırınlarına yoğun ilgi gösterdi. Tarsuslular, piyasada 9 TL'den satılan ekmek fiyatlarından sonra Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın girişimleriyle üretilen Türkiye'nin uygun fiyatlı ekmeği ile iftarını açtı. Ayrıca belediye tarafından ekmeklerin tüm hanelere ulaştırılması için köylere de ulaşımı sağlandı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, halkın her zaman yanında olduğunu vurgulayarak, "Zorlu ekonomik şartlar altında mağduriyet yaşayan halkımıza ekmeği 1 TL'den ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim bu iyi niyetli adımımız karşısında ekmeği uygun fiyatta vermemizden ötürü şikayetlenenler olsa da biz ekmeği Ramazan ayı ve bayram boyunca 1 TL'den halkımıza sunacağız." dedi.

Ekmeğin fiyatından memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise bedava denilebilecek kadar uygun satılan ekmek fiyatından oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Tarsus’ta 8 Bin Dönüm Tarım Arazisi Sular Altında Kaldı
Tarsus’ta Duvar Çöktü, Park Halindeki Araç Zarar Gördü
Mersin’de Din Görevlilerinden Ramazan Öncesi Kan Bağışı
Mersin’de Sokak Kedileri İçin Yeni Merkez Hizmete Girdi
Tarsus’ta Sağanak Yağışlara Ekipler Anında Müdahale Etti