Tarsus’ta ‘cami-engelli’ Buluşması

Mersin'in Tarsus İlçe Müftülüğünce "Cami-Engelli Buluşması" programı gerçekleştirildi.

Mersin'in Tarsus İlçe Müftülüğünce "Cami-Engelli Buluşması" programı gerçekleştirildi.

Tarsus Müftülüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla "Hiçbir engel Allah'a kul olmaya engel değildir" temasıyla düzenlenen program, Tarsus Müftülüğü Aile ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinliğe İlçe Müftüsü Murat Akçay, Tarsus Sakatlar Derneği Başkanı Ali Çelik, Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli, Engelli Koordinatörü Murat Özdemir, Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan ve engelli vatandaşlar katıldı.

Program, Kur'ân-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İlçe Müftüsü Murat Akçay, engelliliğin bir eksiklik değil, imtihanın bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Rabbimiz katında değer, bedenlerin değil, kalplerin ve kulluk bilincinin değeridir. Engelli kardeşlerimiz toplumumuzun bereketi, sabrı ve metanetiyle bizlere örnek olan kıymetli fertleridir. Camilerimiz ve gönüllerimiz her zaman onlara açıktır" dedi.

Program, yapılan ikram ve duayla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kaza Geçiren Polis Memuru Şehit Oldu
Torosların Zirvesinde 106 Yıl Sonra Milli Mücadele Ruhuyla Yürüdüler
Mersin’de Çöken Yolda Çalışmalar Sürüyor: Mersin-antalya Yolunda Trafik Kontrollü Sağlanıyor
Mersin Şehir Tiyatrosu Dünya Tiyatro Günü’nü Sahnede Kutladı
Orman Okulunda Miniklere Doğa Dersi