Tarsus’ta Eve Silahlı Baskın: 2 Ölü, 2 Yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kardeş hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kardeş hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, iki ay önce bir düğünde çocuklar arasında yaşanan kavganın ardından aralarında husumet başlayan iki aile, dün yeniden karşılaşarak tartışma yaşadı. Tarafların çevredekiler tarafından sakinleştirildiği olayın ardından bugün taraflardan biri, diğer ailenin Yenice Mahallesi Değirmen Sokak'taki evine silahlı baskın düzenlendi. Çıkan çatışmada Hasan P. (48) ile kardeşi Yalçın P. (42) olay yerinde hayatını kaybetti. Hüseyin P. (45) ve Şehmuz D. (39) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Tonlarca Ağırlıktaki Beton Blok Taşıyan Tırın Tekeri Koptu
Vali Toros: "kararlı, Caydırıcı Ve Kesintisiz Bir Mücadele İle Suçlulara Nefes Aldırmayacağız"
Akdeniz’de Avm’lere Sıkı Denetim
Mersin’de Eğitim Süreçleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı