Tarsus’ta Regaib Kandili Dayanışmayla Karşılandı

Tarsus Belediyesi, mübarek Regaib Kandili dolayısıyla ilçe genelinde camilerde ve cami çevrelerinde vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Tarsus Belediyesi, mübarek Regaib Kandili dolayısıyla ilçe genelinde camilerde ve cami çevrelerinde vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Kandil namazının ardından gerçekleştirilen ikramlarda ilçedeki cami önlerinde vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı. Gerçekleştirilen uygulamayla birlikte, kandil gecesinin manevi atmosferi Tarsus'un dört bir yanında paylaşılarak yaşatılırken, birlik ve dayanışma duygusu da kent genelinde karşılık buldu.

Kandil gecelerinin toplumsal dayanışma açısından önemine dikkat çeken Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, yaptığı açıklamada, "Kandil geceleri; birlik, beraberlik ve paylaşma duygularımızın güçlendiği çok özel zamanlardır. Bu mübarek gecenin bereketinin kentimize ve tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kandilimiz mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Esenli-hebilli Bağlantı Yolu Yenilenerek Hizmete Açıldı
Mersin’de Hıyar Fidesi Desteği Aydıncık’ta Hasada Dönüştü
Erdemli’de Yargı Mensuplarının Lojman Sorunu Çözülüyor: 30 Daire İçin İmzalar Atıldı
Mersin’de Regaip Kandilinde 15 Bin Kandil Simidi Dağıtıldı
Mersin’de Fırınlara Sıkı Denetim: 5 İşletmeye Ceza