Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonası'nda Karaman'ın Başarısı

Büşranur Kartop, Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonası'nda 1 Altın ve 1 Gümüş Madalya Kazandı

Karaman'da gerçekleştirilen Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonası'nda Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Büşranur Kartop, zorlu rakiplerine karşı büyük bir başarı göstererek 1 altın ve 1 gümüş madalya kazandı. U18+ kadınlar uzun mesafe yarışlarında Türkiye şampiyonu olan Kartop, kısa mesafe yarışlarında da Türkiye ikincisi olarak yarışmayı tamamladı. Kartop, bu başarısı ile Tekerlekli Paten Milli Takımı'na girmeye hak kazandı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların katıldığı şampiyonada, Büşranur Kartop’un performansı izleyicilerden büyük beğeni topladı. Altın madalya kazandıktan sonra duygularını paylaşan Kartop, "Bu başarı, uzun süredir devam eden çalışmalarımın bir meyvesi. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hedefim, uluslararası yarışmalarda ülkemi en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Kartop’un başarısının genç sporculara ilham olacağını belirterek, "Büşranur’un başarıları, Karaman’ın spor alanındaki gelişimini gösteriyor. Onunla gurur duyuyoruz ve daha büyük başarılar kazanacağına inanıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da Sağlık Yatırımları
Karaman Bisiklet Takımı 4 Madalya Kazandı
Karaman'da Tarih ve Satranç Canhasan Höyüğü’nde Buluştu

Karaman Haberleri

Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Karaman’da Otomobilin Çarptığı Kadın Yaralandı