Tekirova Mahallesi’ne Kapalı Pazar Yeri

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun "Her mahalleye bir kapalı pazar yeri" projesi kapsamında Tekirova Mahallesi'ne pazar yeri kazandırılacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun "Her mahalleye bir kapalı pazar yeri" projesi kapsamında Tekirova Mahallesi'ne pazar yeri kazandırılacak.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Tekirova Mahallesi'nde yapılması planlanan kapalı pazar yeri ile ilgili pazar yerinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Gül ve beraberindekiler, kapalı pazarın yapılacağı alanla ilgili Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Aziz Balaman'dan bilgi aldı.

Başkan Topaloğlu'nun "Her mahalleye bir kapalı pazar yeri" projesi kapsamında Tekirova Mahallesi'nin de pazar yerine kavuşmasına az kaldığına değinen Gül, Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Gül'e, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akın ile Mustafa Çelik, Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu Recep Yılmaz eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Fener Alayı Ve Ceza Konseriyle 19 Mayıs Kutlaması
Antalya’da 400 Metrelik Türk Bayrağıyla Fener Alayı
İran Milli Takımı, Dünya Kupası Hazırlıklarına Antalya’da Başladı
Antalya’da 19 Mayıs Şöleni
Belediye Çalışanlarından Örnek Davranış: Çöp Konteynerinde Ölüme Terk Edilen Kaplumbağayı Kurtardılar