Tekneleri Arızalanan Turist Kafilesinin Yardımına Deniz Polisi Koştu

Antalya'da Kaleiçi Limanı'ndan hareket ettikten sonra arızalanan teknede mahsur kalan turist kafilesinin yardımına deniz polisi koştu.

Antalya'da Kaleiçi Limanı'ndan hareket ettikten sonra arızalanan teknede mahsur kalan turist kafilesinin yardımına deniz polisi koştu. Kafilenin bulunduğu tekne, polis ekiplerinin botu ve bir başka tekneye bağlanan iple limana çekildi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Kaleiçi Limanı açıklarında sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah limana gelerek deniz turuna çıkmak isteyen bir turist kafilesi bindikleri tur teknesi ile limandan ayrıldı. Bir süre sonra teknenin motoru arızalandı. Kaptan ve diğer çalışanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından kafilenin yardımına limanda görevli bulunan deniz polisi koştu. Ulaşılan tekne deniz polisinin botu ve bir başka tur teknesine iple bağlanarak limana çekildi. Kafile kimsenin burnu kanamadan karaya ulaştırılmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kepez Belediyesi’nden Personele "afetlerde İş Güvenliği Eğitimi"
Kadın Kooperatiflerine 6 Ayda 3 Milyon 135 Bin Liralık Gelir
Gece Yarısı Patlatılan Havai Fişek, Mahalleyi Ayağa Kaldırdı: Kimi Deprem Sandı, Kimi Maç Var Zannetti
Akdeniz’de Vatoz Sürüsünün Su Yüzeyindeki Görsel Şöleni Dron Kamerasına Yansıdı
Alanyaspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı