Temizlik Görevlileri Fark Etti: Çöpteki Ağzı Bağlı Poşetten 5 Yavru Kedi Çıktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir çöp konteynerinden gelen sesleri fark eden temizlik görevlileri, ağzı bağlanıp atılan poşetteki 5 yavru kediyi kurtardı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir çöp konteynerinden gelen sesleri fark eden temizlik görevlileri, ağzı bağlanıp atılan poşetteki 5 yavru kediyi kurtardı.

Olay, ilçeye bağlı Tozkoparan Mahallesi'nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöpleri toplarken konteynerlerden birinden gelen sesleri fark etti. Yavru kedilerin sesini duyan temizlik işçileri, çöpten aldıkları ağzı bağlı bir poşeti açtıklarında 5 yavru kediyi gördü. Kediler hava alması için poşetten çıkarılarak, durum belediyenin veterinerlerine haber verildi. Veteriner Müdürlüğü ekipleri, yavru kedileri alarak Tarsus Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürdü. Kediler burada biberonla beslenip, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Yeniden hayata tutunan kedilerin büyüdükten sonra sahiplendirilmesinin planlandığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

’tropical Sunshine’ Üreticinin Yüzünü Güldürüyor
Anamur’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre Görevine Başladı
Mersin Emniyet Müdürü Aktaş: "bölgeye Yabancı Değilim"
Tarsus’ta 4 Yıldır Atıl Kalan Semt Pazarı Yeniden Hizmete Açıldı