Toroslar Beyaz Gelinliğini Giydi, İzlemesi Keyif Veren Görüntüler Çıktı

Mersin'de Toros dağları beklenen kar yağışının ardından beyaz gelinliğini giydi, ortaya izlemesi keyif veren görüntüler çıktı.

Mersin'de Toros dağları beklenen kar yağışının ardından beyaz gelinliğini giydi, ortaya izlemesi keyif veren görüntüler çıktı.

Kış mevsiminin özlenen kar yağışı Mersin'in yüksek rakımlı bölgelerinde 2 gün süreyle etkili oldu. Kar yağışıyla birlikte Erdemli ilçesine bağlı kırsalda yer alan Aydınlar, Tozlu, Yağda, Güzeloluk, Toros ve Sarıkaya Mahallelerinin yer aldığı Avgadı Yaylası da beyaza büründü. Özellikle Toros dağlarında kar kalınlığı 30 santime kadar ulaştı. Dağlar ve ormanların beyaz örtüye kavuşması izlenmesi keyif veren bir görüntü oluşturdu.47'inci kilometreden itibaren her kış mevsiminde kapatıldığı Mersin Erdemli-Karaman Ayrancı yolunun açık kısmı ise kardan temizlendi.

Beyaz örtü ile buluşan Toros dağları dron ile görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kaza Yapan Araç Köprünün Korkuluklarında Asılı Kaldı, Facia Ucuz Atlatıldı
Tarsus’ta 8 Bin Dönüm Tarım Arazisi Sular Altında Kaldı
Tarsus’ta Duvar Çöktü, Park Halindeki Araç Zarar Gördü
Mersin’de Din Görevlilerinden Ramazan Öncesi Kan Bağışı
Mersin’de Sokak Kedileri İçin Yeni Merkez Hizmete Girdi