Toroslar’da Zabıta Haftası Pasta Kesilerek Kutlandı

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Zabıta Teşkilatı'nın 197'nci kuruluş yıl dönümünü zabıta personeli ile birlikte pasta keserek kutladı.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Zabıta Teşkilatı'nın 197'nci kuruluş yıl dönümünü zabıta personeli ile birlikte pasta keserek kutladı.

Belediye Zabıta Müdürü Alim Sevim ve personelinin Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Yılmaz, "Görevleri gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta personelimiz, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın huzur, sağlık ve güvenliği için 7/24 görev başında olan zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftası'nı kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Yılmaz'ın her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden Zabıta Müdürü Alim Sevim de Başkan Yılmaz'a teşekkür etti. Başkan Yılmaz da zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Mezitli’de Mutlu Yaşam Merkezi Açıldı
Evin Balkonunu Uyuşturucu Bahçesine Çevirmişler
Mersin’deki Tefeci Operasyonunda 9 Tutuklama

Mersin Haberleri

Vali Pehlivan, Tcg Nusret Müze Gemisi’ni Ziyaret Etti
Mersin’den 39 Hacı Adayı Dualar Eşliğinde Kutsal Topraklara Uğurlandı
Güven Park Yenileniyor
Özel Çocukların Anneleri ’beden Ve Ruh Sağlığı Atölyesi’nde Buluştu
Meski Özel İhtiyaçlı Öğrencilere Su Tasarrufunu Anlattı