Turizm Kenti Antalya'da Kovid-19 Denetimi

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 bin 500 personelin katılımıyla denetim gerçekleştirildi.

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 bin 500 personelin katılımıyla denetim gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararları doğrultusunda kent merkezi ve ilçelerinde çalışma yapıldı.

Sigara içme yasağı kapsamında park, bahçe, meydan, durak, cadde ve sokaklardaki açık alanları kontrol eden ekipler, saat 22.00'de kapatılması gereken iş yelerinin de denetimini yaptı.

Sosyal mesafe kurallarına uymayan, maske takmayan vatandaşlar uyarıldı, kurallara uymayanlara ceza kesildi.

Toplam 2 bin 500 personelin katılımıyla gerçekleştirilen "Akdeniz Güven Uygulaması"na devam edileceği bildirildi.

Yorum Yap
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Antalya Haberleri

Alanya’da Sağanak Pazar Yerini Göle Çevirdi
Antalya’da Sağanak Etkili Oldu: Hazırlıksız Yakalananlar Durak Ve Üst Geçitlerin Altına Sığındı
Büyükşehir İle Korkuteli Belediyesi Arasında İşbirliği Protokolü
Kaleiçi Old Town Festivali 11 Yaşında
Alanya’da Sağanak Yağış Etkili Oldu: Hazırlıksız Yakalananlar Zor Anlar Yaşadı