Turizmci, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylamasına Katıldı

Antalya'da bir turizmci, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Antalya'da bir turizmci, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Turizmci Kadir Kaya, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Kaya, haber kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman'ın "İşitme engelli hastayla iletişim", spor kategorisinde Şebnem Coşkun'un "Deepwater solo" tutkunlarının yeni adresi: Suluada" ve yaşam kategorisinde yine Şebnem Coşkun'un "Şahika Ercümen yavru carettalarla" fotoğraflarına oy verdi.

Kaya, AA muhabirine, AA muhabiri ve foto muhabirlerinin çok güzel fotoğraflar çektiğini, hepsini tebrik ettiğini söyledi.

Dünyada ekstrem sporlar arasında yer alan Deepwater Solo'nun tanıtılmasının Antalya için çok önemli olduğunu anlatan Kaya, AA foto muhabiri Şebnem Coşkun'un bununla ilgili çok güzel bir fotoğraf çektiğini, oyunu bu kareye verdiğini belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı
Kemer’in İlk Köy Kütüğü Kitabı Dijital Ortama Aktarılıyor
Yurt Genelinde Kar, Alanya’da Yazdan Kalma Günler
Gazipaşa’da Sosyal Devlet Sahada: 2025’te 10 Bini Aşkın Vatandaşa 132,9 Milyon Tl Destek
Antalya’da Belediye Kazısında Kemik Parçaları Bulundu