Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası Ve Milli Takım Seçmeleri

Antalya'da düzenlenen şampiyona ve seçmelere 700 sporcu katılıyor

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası ile Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, Antalya'da yapılıyor.

ANFAŞ Fuar Merkezi'nde düzenlenen şampiyonaya, 65 kategoride yaklaşık 700 sporcu katılıyor. Şampiyonada dereceye giren sporcular, Türkiye'yi dünya şampiyonalarında temsil etmeye hak kazanacak.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2019'un ilk yarışmasını Antalya'da yaptıklarını söyledi.

Yarışmada, dünya şampiyonalarında yarışacak milli takımların belirleneceğini de ifade eden Kurt, "Önümüzdeki dönemde, Birleşik Arap Emirlikleri'nde büyükler, İspanya'da masterler, Slovakya'da fitness ve Macaristan'da da gençler dünya şampiyonaları düzenlenecek. Buralarda ülkemizi temsil edecek milli takımlarımızı seçmeye çalışıyoruz. Hedefimiz, şampiyonalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek." diye konuştu.

Kurt, vücut geliştirmenin zor bir spor olduğunu, bu nedenle bir sporcunun aynı sezon iki yarışa peş peşe katılamadığını dile getirdi.

Şampiyona 8 Eylül'de sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kepez’den Önce Göz Taraması, Sonra Gözlük
Antalya Büyükşehir, Gov4greenmed Projesi İle Hibe Desteği Almaya Kazandı
Büyükşehir’in "mola Evleri" Özel Bireylerin Ailelerine Nefes Aldırıyor
Matso Başkanı Güngör, Manavgat İş Dünyasının Taleplerini Tbmm’ye Taşıdı
Vektörel Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor