Tütüncü, Doğu Garajı Festival Çarşısı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Doğu Garajı Festival Çarşısı esnafının istek ve taleplerini yerinde dinledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Doğu Garajı Festival Çarşısı esnafının istek ve taleplerini yerinde dinledi.

Tütüncü, Doğu Garajı Festival Çarşısı esnafıyla buluştu. Bölge esnafının daveti üzerine Doğu Garajı Festival Çarşısına giden Tütüncü, esnafın istek ve taleplerini yerinde dinledi. Hakan Tütüncü, esnafı tek tek ziyaret ederek, bereketli ve bol kazanç dileğinde bulundu. Esnaf buluşmasıyla ilgili bir açıklama yapan Tütüncü, "Doğu Garajı Festival Çarşısı esnafımıza nazik davetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Esnafımızın taleplerini dinledik, çözümleri konuştuk. Gönülden gönüle yol bulduk. Sevgi dolu bir vakti paylaştık" dedi.

"Her eser müessiriyle kadimdir"

Tütüncü, daha sonra Doğu Garajı'ndaki Antalya Nekropol Müzesi'ni gezdi. Başkan Tütüncü, M.Ö. 3 ve 4. Yüzyıla, M.S. 5. yüzyıla tarihlenen mezarların bulunduğu ve Antalya Müzesi'nden getirilen 400'den fazla objenin sergilendiği müzedeki eserler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Nekropol Müzesi'nin Antalya'nın kültürel zenginliğine ve turizmine olumlu katkılar sunacağını söyledi. Müze projesinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminde başlatıldığını hatırlatan Başkan Tütüncü, "Her eser müessiriyle kadimdir. Şehre bu ufku işaret eden Menderes Başkanıma şükranlarımızı sunuyoruz "dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Markette Cinayet: 2 Ölü
Minibüs Refüje Çıktı: Alkollü Sürücü Yaralandı
Emekli Tümgeneral Gürsel Öztürk Antalya’da Son Yolculuğuna Uğurlandı
Büşra Özdemir: "konaklı Atıksu Arıtma Tesisi’nin Alanya’ya Uzun Yıllar Güvenle Hizmet Edecek Bir Kapasiteye Gelecek"
Antalya Büyükşehir Belediyesi Soruşturmasında 3 Tahliye