Uyuşturucu Madde Bu Sefer Yastıktan Çıktı

Yastık İçerisine Gizlenmiş 1 Kilo Sentetik Uyuşturucuyla Yakalanan Şahıs Tutuklandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde şüphe üzerine durduran bir araçta yapılan aramada, yastık içerisine gizlenmiş 1 kilogram sentetik metamfetamin maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ile Seydişehir Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelendikleri bir aracı Antalya Çevre Yolunda durdurdu. Araçta yapılan aramada poşette bulunan yastık içerisine gizlenmiş yaklaşık 1 kilogram sentetik metamfetamin maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü A. K., ekipler tarafından gözaltına alınarak işlemleri yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya'da Psikolojisi Bozulan Anne Kızına Kıydı
Çocuk Sesine Gittiler, Gördükleri Manzara Ürküttü

Konya Haberleri

Kulu'da Özel Eğitim Haftası Coşkuyla Kutlandı
Konya Akşehir'de Uyuşturucu Operasyonu
Karatay Belediyesi’nden Altyapı Atağı
Acıgöl, Öğrenciler Tarafından Temizlendi
İslam Dünyası Oıcc Genel Konferansı İçin Konya’da Buluştu