Uyuşturucu Tacirine 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

Kayseri'de "uyuşturucu madde ticareti" suçundan yargılanan şahsa 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin TL adli para cezası verildi.

Kayseri'de "uyuşturucu madde ticareti" suçundan yargılanan şahsa 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin TL adli para cezası verildi.

Kayseri Adalet Sarayı 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık T.Y. ve avukatı katıldı. Cumhuriyet savcısı, T.Y.'nin "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma" suçundan cezalandırılmasını istedi. Tutuklu sanık T.Y. savunmasında, "Yıllardır kullanırım ama uyuşturucu satıcılığı yapmadım. Beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık T.Y.'ye "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası ve 25 bin TL para cezası verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı