Vali Çelik: "bu Anlamlı Günün Çocuklara Armağan Edilmesinin, Geleceğe Duyulan Güvenin En Güçlü Göstergesi"

Niğde Valisi Cahit Çelik, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla...

Niğde Valisi Cahit Çelik, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Çelik, mesajında 23 Nisan 1920 tarihinin, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde açılan Meclis'in, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tüm dünyaya ilan edildiği bir dönemin başlangıcı olduğunu belirten Vali Çelik, bu anlamlı günün çocuklara armağan edilmesinin, geleceğe duyulan güvenin en güçlü göstergesi olduğunu ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, bağımsızlık azmi ve kararlılığıyla kurulduğuna dikkat çeken Çelik, "Geleceğe güçlü adımlarla ilerleyen ülkemizin en büyük güvencesi, iyi eğitim almış, milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüveni yüksek ve donanımlı çocuklarımız olacaktır," dedi.

Mesajının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ilk Meclis üyelerini ve tüm kahramanları rahmet ve şükranla anan Vali Cahit Çelik, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladı ve sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir ömür temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’de ’15. Tarım Orman Ve İnsan’ Fotoğraf Sergisi Açıldı
Bor Kütüphanesi’nden Özel Öğrencilere Anlamlı Etkinlik
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Tutuklandı
Niğde Belediyesi’nden Gazze’ye Kardeşlik Köprüsü
Niğde Kent Meydanı Nefes Alacak