Vali Çiçek Güven Timlerini Denetledi

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, güven timlerini denetleyerek, ekiplere başarı diledi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, güven timlerini denetleyerek, ekiplere başarı diledi.

Kentte suç işlenmesi muhtemel yerlerde ve saatlerde suçlarla mücadele etmek ve suç faillerini yakalamak amacıyla Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in talimatıyla kurulan güven timleri, her türlü polisiye teknik ve taktiklerini kullanarak görevlerini sürdürüyor. Ekiplerin farklı görünümlere bürünmesi, değişik isimler kullanması, farklı mesleklerde çalıştığını hissettirecek şekilde davranması, halk içinde dolaşarak suç ve suçlular hakkında bilgi toplanması suretiyle; toplumun rahatsızlık duyduğu korku ve endişeye sebep olabilecek suçlarla etkin mücadele eden ekipler, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için denetimlerini sürdürüyor.

Çiçek'ten denetim

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile beraber güven timlerini denetledi. Ekipler ile sohbet eden Çiçek, başarı diledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kayserispor - Karagümrük Maçı Bilet Fiyatları Belli Oldu
Hacılar Erciyesspor’da İlkay Ve Bora İle Yollar Ayrıldı
Bal 11. Grup: Develigücü Kümede Kaldı, Hacılar Erciyesspor Düştü
U19 Elit A Ligi: Başakşehir: 0 - Kayserispor: 1
Hayrunnisa Ceyhan Gümüş Madalya Kazandı