Vali Meral Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Vali Fahri Meral ilimiz merkezindeki 15 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek yürütülen hizmetler, karşılaşılan sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

22 Mayıs 2018 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Meral’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İlimiz merkez Abbas, Ahiosman, Ahmet Yesevi, Alacasuluk, Alişahane, Atatürk, Bahçelievler, Bahçeşehir, Beyazkent, Cedit, Cumhuriyet, Çeltek, Elmaşehir, Fatih, Fenari Mahallesi muhtarlarıyla daire müdürleri katıldı
 
Toplantıda; çevre kirliliği, sıfır atık projesi, parkların temizliği, bakımı, aydınlatılması gibi konular ele alınırken, muhtarlar sırasıyla söz alarak talep ve sorunlarını ilettiler. Muhtarların sorun ve taleplerine yönelik toplantıda hazır bulanan kurum müdürleri, ilgili muhtarlara gerekli bilgilendirmeleri yaparak istişare ve çözümler için gerekli notları aldılar.
 
Vali Meral, gerçekleşen toplantının hayırlara vesile olması temennisiyle katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ederek, Ramazan aylarını tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Güneyyurt Aile Sağlığı Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Başladı
Karaman’da Aniden Yağan Dolu Ekili Arazilerde Zarara Yol Açtı
Karaman'da Esnaflar İçin Vitrin Yarışması
Karaman 4. Kitap Günleri Başlıyor
Karaman’da Fen Lisesi Öğrencileri, ‘Ciğerlerimiz Sönmesin’ Dedi