Vali Pehlivan’dan ’teyakkuzda Olun’ Talimatı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Vali Pehlivan, kurul temsilcilerine teyakkuzda olunması ve hazırlıkların sürekli gözden geçirilmesi talimatı verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğünden Mersin için yapılan kuvvetli yağış beklentisine yönelik uyarı doğrultusunda İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplandı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz ve kurulda yer alan kurumların temsilcileriyle durum değerlendirmesi yapan Vali Ali Hamza Pehlivan, kurul üyelerinden mevcut durum, hava tahminleri, riskli bölgeler ve alınan tedbirler hakkında detaylı bilgiler aldı. Pehlivan, teyakkuzda olunması ve hazırlıkların sürekli gözden geçirilmesi talimatını da verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Muz Üreticisi Dertli: Bahçede 25 Tl, Markette 120 Tl
Mersin’de Suç Örgütüne Yönelik Operasyonda 16 Tutuklama
Akdeniz Belediyesi Evlendirme Memurluğu Yeni Yerinde Hizmet Verecek
Erdemli Belediyesi Hilal Kart’ı Hizmete Sundu
Mersin’de Ücretsiz Kursla Meslek Sahibi Oldu