Vali Su, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı namazını Muğdat Camii'nde kıldı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı namazını Muğdat Camii'nde kıldı. Bayram namazı sonrasında cami içerisinde vatandaşlarla bayramlaşan Su, bayramın güzel geçmesi temennisinde bulundu.

Vali Su, bayram namazını Muğdat Camii'nde kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Su, bir süre sohbet etti. Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Su, sağlık ve barış içerisinde bir bayram sabahına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bayramların insanları kaynaştıran ve yakınlaştıran çok özel günler olduğunu kaydeden Su, "Bu günlerde büyüklerimizin ellerini öperek hayır duasını almalı, küçüklerimizi sevindirmeli, özellikle çevremizde bulunan öksüz ve yetim çocuklarımıza bilhassa önem vermeli, onlara bu bayram coşkusunu yaşatmalıyız. Bugün burada huzur içerisinde bayramı kutluyorsak bunu aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onun için bu bayramda şehit ailelerimiz ile gazilerimizi de unutmamalıyız. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, tüm Mersin halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Aile Şirketlerine Kurumsallaşma Eğitimi
Silifke Belediyesine Yönelik İkinci Dalga Operasyonda 3 Şüpheli Daha Tutuklandı
14. Kattan Düşen Şarkıcı Atilla Taş’ın Kızı Hayatını Kaybetti
Meski’den Yeni Hizmet Noktası
Mtso Seçimlerinde Gözler 9 Ekim’deki Yönetim Ve Divan Seçimlerine Çevrildi