Polis evinde gerçekleştirilen programa; Vali Tapsız, eşi Dr. Ayşe Tapsız, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve şehit aileleri katıldı.
Yemekte konuşan Vali Tapsız, şehit aileleri ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. “Şehitlik Makamının herkese nasip olmayan yüce bir duygu olduğunu belirterek, ülkesi ve milleti için canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı ve huzur bir dolu yaşam temenni ediyorum” dedi.
Masaları tek tek gezerek şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenen Vali Tapsız, çocuklara özel bir ilgi gösterdiği yemeğin sonunda, programı düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.
Vali Tapsız Karaman'da Polis ve Şehit Aileleri ile Bir Araya Geldi
Vali Süleyman Tapsız, Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
18 Yaşındaki Yusuf Söylediği Manilerle İlgi Odağı Oldu
Karaman’da Yaban Keçisi Avlayan Şahıslara 954 Bin 208 Lira Ceza
Tff 2. Lig: Karaman Fk: 1 - Kastamonuspor: 2
Hastalardan Ermenek Devlet Hastanesine Mektuplu Teşekkür
Karaman’da Bu Proje Sayesinde 57 Bin Öğrenci Atletizmle Tanıştı