Vali Tapsız Necmettin Erbakan Parkında İncelemelerde Bulundu

Vali Süleyman Tapsız, Kâzımkarabekir ilçesi ziyaretinin ardından Necmettin Erbakan Parkını gezerek incelemelerde bulundu.

Karaman girişinde yer alan ve düzenlemesi yapılarak vatandaşların kullanımına açılan parkta, incelemelerde bulunan Vali Süleyman Tapsız’a İl Jandarma Komutan Vekili J. Yrb. Alper Durmaz, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın eşlik etti.
 
Park alanını bir süre gezerek belediye başkanı Ertuğrul Çalışkan’dan, devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, halkın kullanabileceği, rahatlıkla gelip dinlenebileceği bu tür sosyal alanların sayısının arttırılması gerektiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı