Vali Toros Yangın Yönetim Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Mersin Valisi Atilla Toros, Orman Bölge Müdürlüğü Yangın Yönetim Merkezi'nde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mersin Valisi Atilla Toros, Orman Bölge Müdürlüğü Yangın Yönetim Merkezi'nde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş tarafından Vali Toros'a, il genelinde meydana gelen ve ekiplerin hızlı ve etkin müdahalesi sonucu kontrol altına alınan orman yangınlarıyla ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı.

Vali Toros, yaptığı açıklamada, orman varlığının korunmasının hayati önem taşıdığını vurgulayarak, vatandaşları orman yangınlarına karşı daha duyarlı ve dikkatli olmaya çağırdı.

Meteorolojik verilere göre Mersin'de orman yangını riskinin son derece yüksek olduğunu hatırlatan Toros, "Bu nedenle ormanlık alanlara girişler kesinlikle yasaktır. Ormanlarımızı korumak hepimizin sorumluluğu. Yangına sebebiyet verebilecek her türlü davranıştan özenle kaçınılmalıdır" dedi.

Vatandaşlara da uyarıda bulunan Vali Toros, herhangi bir duman veya şüpheli durum fark edilmesi halinde vakit kaybetmeden "112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması gerektiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Otomobilin Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı
Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Tonlarca Ağırlıktaki Beton Blok Taşıyan Tırın Tekeri Koptu
Vali Toros: "kararlı, Caydırıcı Ve Kesintisiz Bir Mücadele İle Suçlulara Nefes Aldırmayacağız"
Akdeniz’de Avm’lere Sıkı Denetim