Vatandaşlar Kurtardığı Kadın Boğulma Tehlikesi Atlattı

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Kızılağaç Halk Plajı'nda yabancı uyruklu kadın boğulma tehlikesi atlattı.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Kızılağaç Halk Plajı'nda yabancı uyruklu kadın boğulma tehlikesi atlattı. Vatandaşlar tarafından baygın halde sahile çıkarılan ve yapılan müdahale soncunda kendine gelen kadın, sağlık ekibi tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.

Denize giren yabancı uyruklu B.H. isimli kadın, bir anda denizde batıp çıkmaya başladı. Denize giren vatandaşlar tarafından sudan baygın vaziyette sahile çıkarılan yabancı uyruklu kadın, kısa süre sonra ayılarak kendine geldi.

Kızılağaç Halk Plajının yakınında bir otelde çalıştığı belirtilen yabancı uyruklu kadın, olay yerine gelen 112 sağlık ekibinin müdahalesinin ardından kontrol amaçlı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Baharın Müjdecisi Laleler Antalya Sokaklarını Renklendirdi
Serik’te 176 Kilogram Tarihi Geçmiş Sucuk Ele Geçirildi
Muratpaşa’dan Anadolu Ezgileri
Başkan Kocagöz: "kepez’de Kaçak Yapıya Kesinlikle İzin Verilmeyecek"
Alanya’ya Fransız Bayraklı Kruvaziyer Demir Attı