Vatandaşlar Ünlü Ve Haniye İçin Toplandı

Eskişehir'de camii avlusunda toplanan bir grup vatandaş, Uzman Çavuş Seydi Ünlü, Hamas lideri İsmail Haniye ve Filistinliler için dua etti.

Eskişehir'de camii avlusunda toplanan bir grup vatandaş, Uzman Çavuş Seydi Ünlü, Hamas lideri İsmail Haniye ve Filistinliler için dua etti.

Eskişehir'de bulunan Reşadiye Camii'nde ikindi namazı sonrası bir grup vatandaş toplandı. Vatandaşlar, hem Somali'de geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda şehit olan Eskişehirli Uzman Çavuş Seydi Ünlü için hem de suikast sonucu şehit olan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ve Filistinliler için ayrı ayrı dua etti. İsrail aleyhinde sloganlar atıp, tekbir getiren vatandaşlar, daha sonra cami avlusundan olaysız dağıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti