Villadan 1 Milyon Liralık Hırsızlık Vurgunu

Antalya'nın Kaş ilçesinde iki ayrı villada hırsızlığa karışan şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Antalya'nın Kaş ilçesinde iki ayrı villada hırsızlığa karışan şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada ise 35 bin euro, 50 İsveç frangı, 3 pasaport ve araç anahtarı ele geçirildi.

Kaş ilçesinde iki ayrı villadan hırsızlık ihbarı üzerine Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Hırsızlık olayının firari şüphelisi şahıs, Olympos mevkiinde yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 35 bin euro, 50 İsveç frangı, 3 pasaport, 1 araç anahtarı ele geçirildi. Para ve pasaportlar mağdurlara iade edilirken, şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Engelli Oğlu İçin Falezlere Çıktı, 2 Saatte İkna Edildi
Köpeği Av Tüfeğiyle Öldürdü, Gözaltına Alındı
Evinde Çıkan Yangında Yaralanan Adam 3 Ay Sonra Hayatını Kaybetti
Cenaze Aracını "özgür Bunu Bize Nasıl Yaptın" Diyerek Yolladı
Alkü, Muay Thai Şampiyonasından 5 Madalya İle Döndü