Yabancıların Pasaportlarına El Koyup Fuhuş Yaptıran Şebeke Çökertildi: 3 Tutuklama

Mersin'de yabancı uyruklu şahısları borçlandırıp pasaportlarına el koyarak fuhuş yaptıran şebeke çökertildi, yakalanan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Mersin'de yabancı uyruklu şahısları borçlandırıp pasaportlarına el koyarak fuhuş yaptıran şebeke çökertildi, yakalanan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yabancı uyruklu şahısları borçlandırarak pasaportlarına el koyan ve fuhuş yaptıran şebekeyi tespit etti. Şebeke üyelerinin deşifre olmaması için fuhuş yaptırdığı kişilere gruplar halinde giriş çıkış yaptırdığı belirlendi. İstihbari bilgiler üzerine, şebekeye yönelik Mersin merkezli 2 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Mersin'de 3, Bingöl'de ise 1 olmak üzere toplam 4 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve çok sayıda fişek, 12 adet cep telefonu, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 89 bin 900 TL ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Öte yandan 2 yabancı uyruklu kadın ise deport edilmek üzere Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi'ne teslim edildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Peş Peşe Yaşandı: Önce Hortum Çıktı Daha Sonra Kuvvetli Rüzgâr Ve Yağış Geldi
Tarsus Belediye Meclisinde 5 Bin Sarıulak Zeytin Fidanı Kararı
Akdeniz’de İbadethanelerin Temizliği Düzenli Olarak Yapılıyor
Mersin’deki Operasyonda Tutuklanan Vahap Seçer’inde Aralarında Olduğu 34 Şüpheli Cezaevine Gönderildi
Mersin’deki Operasyonda Toplam 34 Şüpheli Tutuklandı