Yalnız Yaşayan Yaşlı Adam Yangında Hayatını Kaybetti

Konya'da bir iş yerinin depo kısmında tüp patlaması sonucu çıkan yangında yalnız yaşayan yaşlı adam hayatını kaybetti.

Konya'da bir iş yerinin depo kısmında tüp patlaması sonucu çıkan yangında yalnız yaşayan yaşlı adam hayatını kaybetti.

Yangın, gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Kağızman Sokak'ta çıktı. Edinilen bilgiye göre, bir iş yerinin depo kısmında tüp patlaması nedeniyle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Sağlık ekipleri ise yaptıkları kontrolde yangında depoda yalnız yaşayan ve ayaklarından rahatsızlığı bulunan Ali Göçer'in (69) hayatını kaybettiğini belirledi. Göçer'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Ali Göçer'i tanıyan vatandaşlar da ayaklarından rahatsız olduğunu belirterek, tek başına yaşadığını ve yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya Büyükşehir’in Desteklediği "uluslararası Naat-ı Şerif Yarışması"nda Ödüller Sahiplerini Buldu
Öğrenciler Yangın Eğitimiyle Bilinçlendi
Kunduracıda Kavga: 1 Kişi Bıçaklandı

Konya Haberleri

Konya’da 2 Kişi Define Aramak İçin Açtıkları Kuyuda Hayatını Kaybetti
Bakan Bolat: "türkiye 273 Buçuk Milyar Dolar Yıllık İhracat Yapan Bir Ülke Konumuna Geldi"
Akşehir’de Çocuk Evleri Sitesi’nde Sünnet Şöleni Ve El Sanatları Sergisi
Selçuklu Çiçek Bahçesi Kapılarını Açıyor
Karapınar’da Yks Öncesi Koordinasyon Toplantısı