Yangın, Jandarma Ve İtfaiyenin Müdahalesi Söndürüldü

Manavgat'ta bir evin müştemilatının yanında çıkan yangın, Jandarma ve itfaiyenin müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.

Manavgat'ta bir evin müştemilatının yanında çıkan yangın, Jandarma ve itfaiyenin müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.

Yangın, Manavgat ilçesi Kızılot Mahallesi Kümeevleri mevkiinde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan yangın ihbarı ile Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çenger Jandarma Karakolu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekipleri alarma geçirdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, hortumla yangına müdahale ederek yangının büyümesini engellerken, itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürülerek soğutma çalışması gerçekleştirildi. Yangının Mehmet Muku'ya ait evin bahçesinde bulunan ve müştemilat olarak kullanılan yerin yakınında ağaçlık ve sazlık alanda çıktığı, müştemilatın içerisine zarar vermediği belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Mart Ayı Asayiş Tablosu: 9 Bin 996 Asayiş Olayının Yüzde 99,8’i Aydınlatıldı
Tarihi Eser İhbarı Şikayete Takipsizlik Kararı
10 Yıldır Firari Olan Hükümlü Serik’te Yakalandı
Cw Enerji Kendi Enerjisini Üreten Akıllı İzmir Plus Bayisini Hizmete Açtı
Çevre Dostu Çiftçi Kart Projesi Gazipaşa’da Tanıtıldı