Yangında Yaralanan 6 Aylık Bebek Hava Ambulansıyla Ankara’ya Sevk Edildi

Karaman'da 3 katlı bir evin zemin katında çıkan yangında ağır yaralanan 6 aylık bebek, hava ambulansıyla Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Karaman'da 3 katlı bir evin zemin katında çıkan yangında ağır yaralanan 6 aylık bebek, hava ambulansıyla Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yangın, öğle saatlerinde Sakabaşı Mahallesi 881. Sokak üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın zeminde katında çıktı. Edinilen bilgiye göre, Feride Ü. 2 çocuğuyla birlikte evde bulunduğu sırada oturma odasında yangın çıktı. Evde mahsur kalan anne ve 2 çocuğu komşuları ve vatandaşlar tarafından evden çıkarıldı. Yangında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 2 kardeş özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 6 yaşındaki bebek, yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ambulansla Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Vücudunun büyük bölümünde 3'ncü derecede yanıklar oluşan bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da 4. Kitap Günleri Başladı
Karaman’da Hafif Ticari Araçlar Çarpıştı: 2 Yaralı
Karaman’da 747. Türk Dil Bayramı Ve Yunus Emre’yi Anma Etkinlikleri Başladı
Karaman’da Şiddetli Rüzgar Uyarısı
Karaman’da Sentetik Hapla Yakalanan 1 Kişi Tutuklandı