Yemek Hazırlarken Parmağı Blendere Sıkıştı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kadının yemek hazırlarken blendera sıkışan parmağı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kadının yemek hazırlarken blendera sıkışan parmağı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, ilçeye başlı Şehitishak Mahallesi'nde meydana geldi. Banı A. isimli kadın, evinin mutfağında yemek hazırladığı sırada parmağını blendera kaptırdı. Parmağını çıkartamayan kadın, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri parmağı blenderdan çıkartılamayınca kadını hastaneye kaldırdı. Hastanede sağlık ekiplerinin gözetiminde olaya müdahale eden itfaiye ekipleri, parmağı sıkıştığı yerden kurtardı. Parmakta kalan metal bir parçanın çıkarılması için ise Banı A. Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Tarsus’ta 19 Mayıs Coşkusu, Genç Sporcular Ödüllendirildi
Hurdaya Dönen Araçtan Yaralı Kurtuldu
"ağzı Olup Dili Olmayan Biriydi"
Katilin İntihar Ettiği Yer Görüntülendi: "fail Kaçamayacağını Anlayınca İntihar Etmiş"
Mersin’de Katliam Yapan Zanlının Cenazesi Adli Tıpa Gönderildi