Yılın Son Antika Pazarı

Talas'ın klasikleri arasına giren ve her ay vatandaşlardan yoğun ilgi gören "Antika Pazarı" hız kesmeden devam ediyor.

Talas'ın klasikleri arasına giren ve her ay vatandaşlardan yoğun ilgi gören "Antika Pazarı" hız kesmeden devam ediyor. 2023 yılının son Antika Pazarı, 10 Aralık Pazar günü kapılarını antika meraklıları için yeniden açacak.

'Harman Meydanında Tarihe Yolculuk" sloganıyla her ayın ikinci pazarı kurulması geleneksel hale gelen organizasyon, yine antika satıcılarıyla tarihi eşya meraklılarının buluşmasına sahne olacak. Harman Mahalle Meydanında kurulan pazarda tarihi ev eşyalarından radyo, gramofon ve plaklara, antika para ve pullardan tesbih, halı ve kilimlere kadar birçok değerli ürün antika meraklılarının beğenisine sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı