Yol Kenarında Beklerken Silahlı Saldırıda Yaralandı

Antalya'da bir kuaförün önünde beklerken, motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan şahıs bacağından yaralandı.

Antalya'da bir kuaförün önünde beklerken, motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan şahıs bacağından yaralandı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Alanya ilçesi Şekerhane Mahallesi Yayla Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Fatih A. bir kuaförün önünde beklediği sırada motosikletli 2 kişi kaldırım üzerinden giderek ateş etti. 7 el ateş edilen Fatih A, bacağından tek isabet alarak yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunan Fatih A, Alanya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Silahlı saldırı anı güvenlik kamerasında

Bir işyerine ait güvenlik kameralarına yansıyan o anlarda kaldırımda motosiklet üzerinde iki şüphelinin ilerlediği ve daha sonra Fatih A'ya ardı ardına ateş etmeye başladığı görüldü. Yüzlerini gizleyen iki saldırganın bulunması amacıyla polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Türkiye’nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı: "ay’a Gitmek Üzere İkinci Görevin Eşiğine Gelmiştik, Mart Ayına Ötelendi Şu Anda"
Aü Ziraat Fakültesi 225 Öğrencisini Uygulamalı Eğitim İçin Sahaya Uğurladı
Başkan Güngör: "manavgat Osb Yatırımcılar İçin Ön Tahsise Açıldı"
Anfaş, Fruit Logistica 2026’da Türkiye’yi Dünyaya Taşıyor
Alanya’da Çarpışan Araba Alev Topuna Döndü