Yol Kenarında Duran Otomobile Çarpan Aracın Sürücüsü Kaçtı

Mersin'in Silifke ilçesinde yol kenarında duran araca arkadan çarpan sürücü otomobilini bırakıp kaçtı.

Mersin'in Silifke ilçesinde yol kenarında duran araca arkadan çarpan sürücü otomobilini bırakıp kaçtı. Kazaya karışan araçlardan biri çilek ve incir gibi yöresel ürünler satılan tezgaha girdi.

Kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolu Silifke ilçesi Kabasakallı Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 33 KLC 36 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında duran M.C.'ye ait 33 VRS 09 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpan araç yol içerisine savrulurken, diğer otomobil yol kenarındaki yörsel ürünler satan tezgaha çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmazken 33 KLC 36 plakalı aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sürücüsü kaçan otomobil, çekici yardımı ile polis ekiplerince yediemin otoparkına götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Sıcak Ve Nemin Bastırdığı Mersin’de Vatandaşlar Bici Biciyle Serinliyor
Temizlik Görevlileri Fark Etti: Çöpteki Ağzı Bağlı Poşetten 5 Yavru Kedi Çıktı
’tropical Sunshine’ Üreticinin Yüzünü Güldürüyor
Anamur’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre Görevine Başladı