Yolda Sızıp Kalan Kadını Sağlık Ekipleri Uyandırdı

Antalya'da alkol aldığı iddia edilen bir kadın, şehirlerarası yoldaki köprülü kavşağın kaldırımında sızıp kaldı.

Antalya'da alkol aldığı iddia edilen bir kadın, şehirlerarası yoldaki köprülü kavşağın kaldırımında sızıp kaldı. Kendisini fark edip duran şoförün ikazlarına yanıt vermeyen kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu uyandırıldı.

Olay, sabah saatlerinde Antalya-Burdur karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya istikametine aracıyla gitmekte olan servis şoförü Orhan Tuna, kavşağa geldiği sırada köprüden geçerken bir kadının kaldırımda hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Aracını durduran Tuna, yanında alkol kutularının bulunduğu kadına seslenmesine karşın cevap alamadı. Tuna bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbarın üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kadını uyandırdı.

Sağlık ekiplerine tepki gösteren kadın, ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Yeni Yıl Denetimlerinde 30 Aranan Şahıs Yakalandı
Manavgat Adliyesi’nde Dosyaların Yüzde 97’si Sonuçlandı
Alanya’da Görevli Polislerin Üzerine Motosiklet Sürdüler, Kayıta Aldıkları Görüntüleri Sosyal Medyada Paylaştılar
Antalya’da Şiddetli Rüzgar İnşaat İskelesini Yerinden Söktü
Bakan Ersoy: "antalya, 2025 Yılında 17 Milyon 122 Bin 548 Ziyaretçiyi Ağırladı"