Yolunu Kaybedip Dağda Mahsur Kalan 3 Turist Jandarma Tarafından Kurtarıldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde yollarını kaybedip yiyecek ve içecekleri biten yabancı uyruklu 2'si kadın 3 turist jandarma ekipleri tarafından bulunup kurtarıldı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde yollarını kaybedip yiyecek ve içecekleri biten yabancı uyruklu 2'si kadın 3 turist jandarma ekipleri tarafından bulunup kurtarıldı.

Olay Kemer ilçesi sınırları içinde bulunan Göynük Kanyonu Likya yolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre Göynük kanyon Likya yoluna yürüyüşe çıkan Z.I., K.M. ve S.P. isimli 2'si kadın yabancı uyruklu üç turist, 112 ihbar hattını arayarak mahsur kaldıklarını ve yiyeceklerinin sularının bittiği ihbarında bulunup yardım istedi.

İhbar üzerine harekete geçen Antalya İl Jandarma Komutanlığı JAK Tim Kokutanlığı ve Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri kayıp turistlerin bulunduğu yeri tespit edip çalışmalara başladı. Mahsur kalan 3 turist, kısa zamanda ulaşan ekipler tarafından kurtarılıp aşağı indirildi. Turistlerin yapılan ilk kontrollerinde yapılan sağlık kontrolünde herhangi bir yaralanmaları bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu olduğu tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gazipaşa’da Akülü Motosiklete Otomobil Çarptı: 1 Ölü
Türkiye Karla Mücadele Ederken Antalya’da Deniz Sefası
Saldırgan Köpek İhbarına Giden Kepez Belediyesi’nin Çalışanlarına Saldırı
Lüks Otomobil Alt Geçide Çarptı, Sürücü Hayatını Kaybetti
Kadın Emeği Üretimi Gelire Dönüşüyor