Yorulan Köpeğini 5 Kilometre Sırtında Taşıdı

Mersin'de bir kişi, yorulup bitkin düşen av köpeğini 2 bin rakımda 5 kilometre sırtında taşıdı.

Mersin'de bir kişi, yorulup bitkin düşen av köpeğini 2 bin rakımda 5 kilometre sırtında taşıdı.

Alınan bilgiye göre, Erdemli ilçesine 90 kilometre uzakta Torosların eteğinde 2 bin rakımda arkadaşlarıyla avlanmaya giden Ali Tezcan'ın "Raki" isimli köpeği, yolda bitkin düştü. Köpeğin yerinden kalkamaması üzerine Teczan "Can dostum" dediği Raki'yi sırtına alarak 5 kilometre taşıdı. Yaklaşık 2 saat köpeğini sırtında taşıyan Tezcan, araca ulaşmasının ardından hayvanı içeri koyarak dinlenmesi için evindeki kulübesine götürdü. O anları ise Tezcan'ın arkadaşı Veli Coşkun cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Bugün çok fazla arazide gezdiklerini ve köpeğin yorgun düştüğünü belirten Ali Tezcan, "Biz can dostlarımızı dağda bırakmıyoruz, 5 kilometre sırtımızda taşıdık" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Başkan Seçer, Gençlerle Bir Araya Geldi
Toroslar Belediyesinde ’kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ Kuruldu
Engelsiz Yaşam Parkı İle Engelleri Aşıyorlar
Otobüste Darp Edilen Yaşlı Adamın Ölümünde Aile, Okul Müdürünü Suçladı
Mersin’de Öğrencilerin Sınav Kaygısını Aşmaları İçin Destek Veriliyor