Seydişehir'de Eski Koca Dehşeti

Seydişehir'de Eski Koca Dehşeti

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir kişi eski eşi ile kızını öldürdü.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Sabah saatlerinde Ulukapı Mahallesi'nde bulunan bir binanın 3. katında gerçekleşen vahşi saldırıda, Bekir Doğan isimli bir kişi, 3 ay önce boşandığı eski eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan'a karşı şiddet kullanarak cinayet işledi.

İddialara göre, Bekir Doğan, yanında taşıdığı pompalı tüfekle eski eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan'a saldırdı. Olayın ardından zanlı, polise teslim oldu. Ancak maalesef saldırı sonucunda Ayşe Gezer ve Gözdenur Doğan olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, cenazeler otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Seydişehir'de Eski Koca Dehşeti

Seydişehir'de Eski Koca Dehşeti

Seydişehir'de Eski Koca Dehşeti

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber